Rochii albe

Rochie de seară sexy cu o croială rafinată și o combinație de alb și negru

Prindeți o rochie frumoasă de damă și nimeni nu vă va rata. Îți va pune frumos în valoare curbele feminine și va adăuga senzualitate. Rochia de la brandul tău preferat Koucla aparține femeilor! Această rochie de damă, cu croiala sa rafinată și materialul de calitate, vă va convinge cu siguranță de acest lucru.

Preț la momentul revizuirii: 111 Lei

Rochie simpla ieftina cu o croială modernă și confortabilă

Rochia din viscoză cu model, cu o croială modernă, confortabilă și atemporală, este potrivită atât pentru ocazii casual, cât și pentru ocazii mai formale. Are mâneci trei sferturi cu opțiune de răscroială și manșetă cu nasturi. Partea din față este concepută cu un decolteu subtil în V.

Preț la momentul revizuirii: 44,08 Lei

Rochie de vară lungă cu flori roz pudra

Cea mai bună rochie pentru plajă? Cel mai confortabil model nu doar pentru zilele călduroase? Nu ai încă rochia confortabilă, superbă și atemporală? Atunci credeți că o aveți aici. Îți vor oferi confort, servicii perfecte și tot îți vor accentua eficient curbele sexy. Rochii de plajă Fiji făcute pentru mai mult decât o simplă plimbare pe plajă. Rochii pentru vacanță și ținute casual. Este croită într-o croială confortabilă care accentuează, de asemenea, silueta ta feminină și se adaugă la atractivitatea ta.

Preț la momentul revizuirii: 490 Lei

Îți place culoarea albă? Atunci ia-ți o rochie albă în care te vei transforma într-o ființă blândă. Albul este un simbol al tandreții, romantismului și purității. Multe femei preferă să renunțe la rochiile albe, fie din motive practice (se murdăresc), fie pentru că nu vor să arate ca niște mirese. Cu toate acestea, o rochie albă aleasă cu artă poate rezolva ambele probleme în același timp, nu crezi? De exemplu, încercați o rochie albă scurtă, mulată, cu dantelă neagră. Dantela va acoperi parțial culoarea albă și, în plus, această rochie nu arată deloc ca o rochie de mireasă.

Culoarea albă a rochiei (dacă nu este o rochie de mireasă) este foarte des combinată cu culoarea neagră menționată mai sus. O panglică neagră legată în talie, de exemplu, adaugă, de asemenea, fler unei rochii albe. Există foarte multe combinații de cum să porți o rochie albă. Mai ales albul aparține verii. Dar atenție, albul nu este o culoare foarte măgulitoare pentru siluetă. Se potrivește mai ales femeilor mici și subțiri. Dacă aveți câteva kilograme, nu disperați. Ce zici să optezi pentru dungi rafinate în negru?