Rochii de banchet

Rochie dantelă albăstra elegantă mărimi mari cu lungimea genunchiului

Ești în căutarea unei rochii frumoase din dantelă pentru a impresiona la următorul eveniment formal? Nu căutați mai departe. Descoperă rochia de ceremonie Bonprix cu dantelă, perfectă pentru femeile plus size. Această rochie are un decolteu rotund și o croială mulată care îți îmbrățișează curbele și te face să arăți minunat. Fusta largă până la genunchi a rochiei va atrage atenția de la fesele și coapsele tale.

Preț la momentul revizuirii: 289,90 Lei

Rochie elegantă banchet lungă de lux cu decolteu adânc

Îți plac modelele atractive? Preferi culorile în garderoba ta? Cauți un model vestimentar pentru companie? Atunci credeți că la acesta veți fi captivată de la prima vedere. Rochia de damă 74512 de la renumita marcă Koucla vă va cuceri atenția la prima vedere. Și nu veți scăpa de atenția nimănui în acest model sexy. Veți fi o vedetă.

Preț la momentul revizuirii: 267 Lei

Sezonul balurilor începe, de obicei, toamna, așa că este deja vară să începi să cauți rochii de bal. Este, fără îndoială, cea mai luxoasă parte a garderobei fiecărei femei. Rochiile de bal îți accentuează frumusețea și feminitatea. Atunci când alegeți o rochie de bal, ar fi bine să nu vă grăbiți și să o alegeți cu atenție. Există multe criterii importante de luat în considerare, deoarece investiția în modelul potrivit vă va costa o sumă considerabilă de bani, însă vă va răsplăti sub forma unor priviri admirative din partea tuturor celor din jur.

Fie că alegeți dantelă romantică sau sifon de mătase, nu puteți da greș niciodată. Fantele îndrăznețe sunt foarte sexy și feminine, mai ales la rochiile lungi. Iubitorii de stil romantic vor fi, de asemenea, încântați. Cu toate acestea, chiar și doamnele sportive nu trebuie să se teamă să poarte o rochie frumoasă. În special modelele fluide sunt un mare succes, dar și rochiile antice cu trenă. Țesăturile lucioase și elastice sau tăieturile elastice pot fi permise mai ales de femeile tinere și subțiri. Figurile mai pline ar trebui să se gândească mai degrabă să își ascundă defectele într-un mod subtil.