Rochii lungi

Rochie lungă galbenă în față cu bretele încrucișate

Îți plac rochiile maxi? Nu ai încă acest tip de rochie în garderoba ta? Nu ai găsit un model care să te încânte atât de mult? Atunci crede-mă, nu vei putea rezista acestei piese. O rochie care va uimi la prima vedere și la fel vei face și tu în ea. Rochia maxi fără bretele este confecționată dintr-un material plăcut, ușor, aerisit. Este atrăgătoare și confortabilă în același timp. Model sexy.

Preț la momentul revizuirii: 33,99 Lei

Rochie tip hanorac Harley cu o croială confortabilă și atemporală

Ele sunt un element pur feminin. Ele adaugă nu numai încredere în sine, ci și un sentiment mai bun, atractivitate. Și nimic nu se compară cu un design care se potrivește tuturor și oferă anumite beneficii. O rochie de care pur și simplu ai nevoie în garderoba ta. Rochia Harley pentru femei ZOOT.lab este o dragoste la prima vedere care nu se demodează niciodată. Un model unic care este atemporal. Uimește prin culoare, material și croială aerodinamică.

Preț la momentul revizuirii: 99 Lei

Rochie midi albăstra cu volane cu croială confortabilă

Rochie de damă în albastru fermecată de culoare și croială. Este modernă, confortabilă, atemporală. Efectul este sporit de lungimea lungă și mânecile lungi. Decolteul este conceput cu un decolteu rotund cu drapaj. Au buzunare laterale practice.

Preț la momentul revizuirii: 74,90 Lei

Rochie lungă de vară maro cu decolteu adânc

Rochie lungă de damă care captivează de la prima vedere. În acest model nu veți scăpa de atenție. Rochia este confecționată din material plăcut și aerisit. Are un decolteu adânc și decupaje eficiente. Părțile laterale sunt însuflețite de o crăpătură.

Preț la momentul revizuirii: 129 Lei

Rochie de vară lungă cu flori roz pudra

Cea mai bună rochie pentru plajă? Cel mai confortabil model nu doar pentru zilele călduroase? Nu ai încă rochia confortabilă, superbă și atemporală? Atunci credeți că o aveți aici. Îți vor oferi confort, servicii perfecte și tot îți vor accentua eficient curbele sexy. Rochii de plajă Fiji făcute pentru mai mult decât o simplă plimbare pe plajă. Rochii pentru vacanță și ținute casual. Este croită într-o croială confortabilă care accentuează, de asemenea, silueta ta feminină și se adaugă la atractivitatea ta.

Preț la momentul revizuirii: 490 Lei

Rochie elegantă banchet lungă de lux cu decolteu adânc

Îți plac modelele atractive? Preferi culorile în garderoba ta? Cauți un model vestimentar pentru companie? Atunci credeți că la acesta veți fi captivată de la prima vedere. Rochia de damă 74512 de la renumita marcă Koucla vă va cuceri atenția la prima vedere. Și nu veți scăpa de atenția nimănui în acest model sexy. Veți fi o vedetă.

Preț la momentul revizuirii: 267 Lei

Vrei să arăți ca o zeiță? Alege apoi o rochie lungă și elegantă. Acest tip de rochie este foarte măgulitor pentru orice siluetă, iar croiala potrivită a unei rochii lungi va face minuni pentru silueta ta. Rochiile lungi sunt unul dintre cele mai populare tipuri de rochii dintotdeauna. Pot fi purtați pentru companie, dar și pentru ținute casual. Dacă vrei să arăți sexy, atunci alege o croială mai înaltă și un decolteu adânc. O astfel de croială de rochie evocă o imaginație extrem de bogată la bărbați.

Rochiile lungi arată bine ca fiind monocrome, dar și cu modele. Printre cele mai populare modele se numără florile, care sunt un hit în această vară. Dacă ai o talie de viespe, atunci o rochie care este strâmtă în partea de sus și se evazează în partea de jos ți se va potrivi foarte bine. Vei fi o zână eterică. Dar atenție, ar fi bine să încerci bine lungimea rochiei, nu arată deloc bine dacă ajunge până la podea. În plus, vă puteți împiedica ușor de ea și o puteți rupe. Lungimea ideală este cea a gleznei.