Rochii roșii

Roșie rochie de vară cu flori mărimi mari

Această rochie de vară lejeră este perfectă nu numai pentru femeile cu dimensiuni mari. Este confecționată dintr-o țesătură ușoară din voal, cu un imprimeu floral fermecător care adaugă o notă de feminitate. Decolteul în V are o închidere cu nasturi, iar fusta are o lungime extinsă. Prezintă un fir strălucitor delicat care adaugă o notă de strălucire.

Preț la momentul revizuirii: 230 Lei

Rochie de vară lungă cu flori roz pudra

Cea mai bună rochie pentru plajă? Cel mai confortabil model nu doar pentru zilele călduroase? Nu ai încă rochia confortabilă, superbă și atemporală? Atunci credeți că o aveți aici. Îți vor oferi confort, servicii perfecte și tot îți vor accentua eficient curbele sexy. Rochii de plajă Fiji făcute pentru mai mult decât o simplă plimbare pe plajă. Rochii pentru vacanță și ținute casual. Este croită într-o croială confortabilă care accentuează, de asemenea, silueta ta feminină și se adaugă la atractivitatea ta.

Preț la momentul revizuirii: 490 Lei

Rochiile roșii sunt potrivite pentru femeile care sunt încrezătoare, cărora le place să atragă atenția asupra lor și care vor să fie cât mai sexy. Roșul este senzual, feminin și captivant. Roșul are un număr infinit de nuanțe, de la roșu aprins la roșu intens. Dacă vă decideți să alegeți o rochie roșie, atunci să știți că alegerea este cu adevărat vastă. Se apropie sezonul balurilor de absolvire, o rochie roșie înfrumusețată cu o fantă și lungă arată foarte frumos. Într-o astfel de rochie te vei transforma într-o regină a oricărui eveniment social. Pe de altă parte, fetele tinere pot alege rochii scurte și simple, care nu sunt ostentative, dar care arată foarte senzual.

Dacă vă place să fiți în centrul atenției, atunci alegeți roșul. Nu degeaba se spune că roșul este culoarea stelelor. Dacă aveți câteva kilograme în plus, roșul va fi blând cu silueta dumneavoastră. Atâta timp cât alegeți tăietura potrivită. Atenție doar, dacă porți o rochie roșie, trebuie să alegi accesorii mai modeste și mai ales să acorzi atenție la culoarea pantofilor și a poșetei.