Tricotate

Rochie tip hanorac Harley cu o croială confortabilă și atemporală

Ele sunt un element pur feminin. Ele adaugă nu numai încredere în sine, ci și un sentiment mai bun, atractivitate. Și nimic nu se compară cu un design care se potrivește tuturor și oferă anumite beneficii. O rochie de care pur și simplu ai nevoie în garderoba ta. Rochia Harley pentru femei ZOOT.lab este o dragoste la prima vedere care nu se demodează niciodată. Un model unic care este atemporal. Uimește prin culoare, material și croială aerodinamică.

Preț la momentul revizuirii: 99 Lei

Rochie tricotată galbenă cu maneca lungă ieftina

Îți plac piesele confortabile în garderoba ta? Îți plac modelele atemporale? Vrei să te faci fericită nu doar pe tine, ci și portofelul? Atunci vei fi mulțumită de această rochie tip tricou. Există frumusețe în simplitate. Această rochie de bază cu mânecă lungă este modernă, atemporală, confortabilă și atractivă în același timp. Confortabilă și sexy în același timp.

Preț la momentul revizuirii: 45 Lei

Rochiile tricotate și tricotate pot fi purtate practic tot timpul anului. Este un model foarte atemporal, care poate fi purtat vara, dar și iarna. Rochiile tricotate sunt din nou la modă, cu un design atemporal și sunt realizate din materiale foarte confortabile și de înaltă calitate. Cu toate acestea, vei aprecia rochiile tricotate mai ales în zilele mai reci, când poți purta pe dedesubt leggings sau blugi strâmți. Rochiile tricotate arată feminin și atractiv. În plus, îl puteți lua în oraș sau la teatru.

Ce culori sunt cele mai la modă? Nu poți da greș cu clasicele alb și negru. Bineînțeles, puteți face multe cu culori pastelate sau, dimpotrivă, puteți alege culori subtile de toamnă, cum ar fi maro sau gri. Rochiile tricotate combinate cu o curea în talie sau cu o eșarfă în jurul gâtului arată bine. Imaginația ta nu are limite. Alege o rochie confortabilă și confortabilă, pe care să o poți folosi și în zilele mai reci. Cu siguranță nu vă va fi frig în ea. Iarna o poți combina cu un palton și cizme înalte.